انوار» پژوهشگر برتر سال 93/ جنتی: حضور مردم در تشییع پاشایی تحلیل فرهنگی شود

وزیر ارشاد با اشاره به مراسم تشییع مرتضی پاشایی و حضور کثیر مردم در تالار وحدت و بهشت زهرا گفت: این موضوع باید از جهت فرهنگی تحلیل شود.
 
خبرگزاری فارس: «انوار» پژوهشگر برتر سال 93/ جنتی: حضور مردم در تشییع پاشایی تحلیل فرهنگی شود

 

 


به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس،‌ مراسم معرفی برترین‌های پژوهش‌های فرهنگی صبح امروز با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت اعتدال، سید مصطفی میرسلیم وزیر ارشاد دولت سازندگی و احمد مسجدجامعی وزیر ارشاد دولت اصلاحات در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد.

* جنتی: شبکه ملی نخبگان از کارهای واجب و ضروری است که متاسفانه از آن غفلت کرده‌ایم

علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم به انجام امور کاربردی از سوی پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: شبکه ملی نخبگان از کارهای واجب و ضروری است که متاسفانه از ان غفلت کرده‌ایم.

جنتی به رصد فرهنگی اشاره کرد و متذکر شد: کارهایی مانند رصد فرهنگی که اخیرا شروع شده است و پروژه‌های دیگری که در این حوزه در حال انجام است، کارهای عموما پراکنده‌ای است و باید جایی سامان پیدا کند و به طور مرتب مجموعه تحولات فرهنگی و هنری کشور رصد، تحلیل و برنامه‌ریزی شود. ما باید بدانیم که چرا مثلا در اوایل انقلاب در یک سال نزدیک 83 میلیون نفر به سینما می‌روند ولی به تدریج این روند کاهش پیدا می‌کند و یا در حوزه‌های کتابخوانی و کتاب باید وضعیت کنونی تحلیل شود که چرا این گونه است؟

وی تشییع جنازه مرحوم مرتضی پاشایی را هم پدیده‌ای بسیار مهم و از جهت فرهنگی قابل تحلیل دانست و گفت: اینکه برای یک خواننده پاپ که 30 سال هم بیشتر نداشت این همه کثرت جمعیت را در بهشت زهرا و تالاروحدت شاهد بودیم باید تحلیل شود، این پدیده برای خیلی‌ها غافلگیرکننده بود چرا که از ظهر تا شب روز تشییع جنازه، موفق نمی‌شوند جنازه ایشان را دفن کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به وظایف پژوهشگاه اشاره کرد و ادامه داد: نیاز است که پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به عنوان پشتوانه پژوهشی وزارت ارشاد، توجه بیشتری به مسائل کاربردی کند چون ما در وزارت ارشاد آنقدر سرگرم مسائل اجرایی هستیم که اساسا فرصت فکر کردن به مسائل اصلی را که اتفاقا جزو وظایف‌مان نیز هست، نداریم.

* جوادی یگانه: راه اندازی شبکه ملی نخبگان برای شناسایی افراد در تمام نقاط کشور

محمدرضا جوادی یگانه رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در این مراسم با اشاره به فوت پاشایی و حواشی مربوط به وی گفت: این پدیده خود تعجب برانگیز بود اما تفسیرها تعجب برانگیزتر است.

رییس پژوهشگاه فرهنک و ارتباطات گفت: دهه جدید دهه اجتماعی و فرهنگی است  لذا ضرورت پژوهش‌های فرهنگی  بیشتر احساس می شود.

وی  به کمرنگ بودن جایگاه پژوهش فرهنگی در قیاس با پژوهش فنی اشاره کرد و افزود: نهضت دسترسی به فرهنگ، لزوم احیای  جشنواره های پژوهش فرهنگی سال، بارزسازی مرجعیت وزارت ارشاد در پژوهشهای فرهنگی کشور  از برنامه هاست.

جوادی یگانه در ادامه به راه اندازی شبکه ملی نخبگان اشاره کرد و گفت: این شبکه سامان می‌یابد به گونه ای که هرکس در هرجای ایران کار می‌کند شناسایی شود.

وی با تاکید بر لزوم ساماندهی به پژوهش‌های عظیمی که در حوزه فرهنگی در وزارت ارشاد صورت می‌گیرد، ابراز امیدواری کرد شورای پژوهشی وزارت ارشاد زیر نظر وزیر ارشاد تشکیل شود و در همین رابطه گفت: ما ساختار پیشنهادی‌‌مان را هم ارائه کرده‌ایم که نیازمند موافقت وزیر ارشاد و هیات امنای پژوهشگاه است.

این مقام مسئول یکی از مهم‌ترین کارهای پژوهشگاه متبوعش را انجام طرح‌های ملی خواند و گفت: در سال‌های اخیر چندان شاهد انجام طرح‌های ملی نبوده‌ایم اما ما در چند ماه اخیر پژوهش‌های بخشی و کارکردی را در دست اقدام قرار داده‌ایم اما اصلی‌ترین کارهایی که در وزارت ارشاد انجام می‌شد، طرح سنجش ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان بود که دو دوره آن انجام شد.

به گفته رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، طرح ملی سنجش ذائقه موسیقی به سفارش مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح ملی کتابخوانی و شبکه ملی نخبگان، از دیگر طرح‌هایی بود که  در این پژوهشگاه در دست انجام است.

* حجتی: در شرایطی هستم که احساس می‌کنم نباید کاری کنم

در این مراسم از حجت‌الاسلام سیدمحمدباقر حجتی (قرآن پژوه) و مهندس مصطفی میرسلیم به عنوان پیشکسوت و فعال فرهنگی تجلیل شدند.

حجت الاسلام حجتی در این مراسم گفت: از این تقدیرها از من بسیار شده است الان در شرایطی هستم که احساس می‌کنم نباید کاری کنم، نه چشمم و نه مزاجم یاری نمی‌کند.

کارهای تحقیقاتی انجام دادم  ده سال در ارشاد بودم مشغول تهیه نسخه های عربی ایران بودم که یک جلد  از ٤ جلد در کتابخانه ملی گم شد. الان در دانشگاه ازاد علامه و الهیات تدریس کمی دارم  تقریبا خانه نشین شده ام.

* میرسلیم: تقدیر از مجموعه‌های فعالیت‌های فرهنگی تقدیر از یک روحیه است

مصطفی میرسلیم هم در این مراسم گفت: تقدیر از مجموعه‌های فعالیت‌های فرهنگی تقدیر از یک روحیه است، روحیه‌ای که در دوره‌‌ای بر ما حاکم بود.

میرسلیم گفت: یقینا هر قشر از جامعه در شکل دادن به جامعه خود مسئولیت دارند. اگر نسلی معتقد به برتری فرهنگی خود باشد، در جهت انتقال آن به نسل‌های بعدی می‌کوشد. البته موفقیت هر نسل در این انتقال در گرو پذیرش نسل‌های بعدی است اما هر نسل در اختیار خودش است که این کار را بکند یا نکند.

وی ادامه داد: مستبدان روزگار همواره در صدد تضعیف انتقال میراث فرهنگی به نسل‌های بعدی بوده‌اند و می‌خواهند تفکر و تعقل را به اسارت غل و زنجیر درآورند یعنی آدم را از اسارت انسانی خود تهی کنند. امروزه پیاده‌سوار نظام اهریمنی استکبار با دستاویز قرار دادن هر آوا و نوایی، کمند خود را برای به دام انداختن نسل جدید پرتاب کرده‌ است. نظارت فرهنگی یعنی هوشیاری عمومی نسبت به تله‌گذاری‌ها در این راه. موفقیت‌ها آنگاه حاصل می‌شود که هر نسل بداند که کیست و چه می‌داند.

* مسجد جامعی: ارشاد در امر پژوهش  جریان آفرین بوده است

احمد مسجدجامعی نیز در این مراسم با بیان اینکه اولین بار که روز پژوهش در تقویم گنجانده شد، بحث پژوهش‌های فرهنگی بیشتر مورد توجه قرار گرفت و به دنبال آن یک آسیب‌شناسی از وضعیت پژوهشی در آن زمان در همین ساختمان پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام شدف گفت: آن زمان طرحی برای گسترش پژوهش‌های فرهنگی در فضاهای دانشگاهی ارائه شده بود و همین ما را به سمت تاسیس مرکزی به عنوان کتابخانه و مرکز اسنادپژوهشی سوق داد و زنده‌یاد عباس حری مسئولیت آن را بر عهده گرفت. در همین راستا برای اولین بار نمایه‌ای برای این قبیل پژوهش‌ها شکل گرفت.

مسجدجامعی گفت: فکر می‌کنم در اولین  سال این جشنواره پژوهشی حدود دو یا سه هزار پژوهش ارسال شد که البته حدود 70 پژوهش انتخاب شد اما از آنها نمایه‌نویسی شد و بعد از آن، نامه پژوهش، منتشر شد. مشکلی که ما در حوزه پژوهش‌های دین داشتیم، این بود که چندان غنی نبودند. ما تلاش کردیم این پژوهش‌ها از غنای لازم برخوردار شوند و بعد هم که آقای طارمی به مجموعه اضافه شد، مقدمات تشکیل اولین کنگره دین‌پژوهان شکل گرفت.

مسجدجامعی گفت: در آن زمان بحث انحلال معاونت پژوهشی مطرح بود ولی با تدبیری که در وزارت ارشاد صورت گرفت، نه تنها این اتفاق نیفتاد، بلکه شورای فرهنگ عمومی و بعد از آن پژوهشگان فرهنگ، هنر و ارتباطات راه‌اندازی شد. ارشاد در امر پژوهش  جریان آفرین بوده است؛ همان سالهای اول به دلیل وجود جشنواره خوارزمی بر برگزاری پژوهش سال ایراد می‌گرفتند و می‌گفتند جشنواره خوارزمی هست، اما مدتها طول کشید که حوزه پژوهش های فرهنگی از جایگاهی برخوردار شود. همان سال آیت الله هاشمی با آمدن خود و ایراد سخنرانی هویت ویژه‌ای به پژوهش داد.

وی افزود: نخستین بار بحث پژوهش در برنامه سوم توسعه با مصادیق مشخص گنجانده شد و سه پژوهش ملی با حمایت آقای جنتی شکل گرفت.

به گفته این عضو شورای شهر، مساله دیگر کمیت‌زدگی است؛ گاهی در شناسنامه علمی یک استاد، ما صدها عنوان مقاله می‌بینیم و در شرایطی که تدوین یک مقاله، بحث‌های علمی بسیار مفصلی دارد، واقعا این سئوال برایمان پیش می‌آید که چطور ممکن است کسی چنین کارنامه‌ای داشته باشد؟ بحث‌هایی هم در جایزه کتاب سال بود، به خصوص در حوزه آثار ترجمه و مطابقت با متن و وفاداری به اصل کتاب که ما شاهد بودیم سرقت‌های علمی در این خصوص صورت می‌گیرد.

در این مراسم برترین‌های پژوهش به شرح ذیل معرفی شدند:

1-دکتر محمدرضا حمزه‌ای برای تدوین و تالیف شتهنامه کردی

2-صدیقه رمضانخانی برای تدوین فرهنگ عامه شهر یزد

3-سیده راضیه یاسینی برای تدوین پوشش و منش زنان در نقاشی و ادبیات ایران

* شایسته تقدیر: فرهنگ مردم استان مرکزی پژوهشگر: غلامعلی ولاشجردی فراهانی

* پژوهشگران برتر

همچنین عبدالله انوار به عنوان پژوهشگر برتر ارشاد در سال 93 معرفی شد. نادره جلالی و سعید نوریان مشترکلا دوم و سعید فلاح‌فر هم سوم شدند. نظام بهرامی کمیل هم به عنوان شایسته تقدیر معرفی شد.
 - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13931007000402#sthash.HfLHGUDi.dpuf



تاريخ : دو شنبه 8 دی 1393برچسب:, | 9:1 قبل از ظهر | نویسنده : محمّدامین کیالها |
تاريخ : جمعه 5 دی 1393برچسب:, | 4:16 بعد از ظهر | نویسنده : محمّدامین کیالها |

محمود گل محمدی

 

بهشت زهرا همین الان سنگ مزارت مبارک امپراطور

 

 

 

مرتضی پاشایی

عكس مصاحبه دوست خوبم عليرضا كنگرلو مجري بسيار خوبه

راديو جوان با مرتضاي عزيزم - سوم شهريور نود و دو

 

 

 

 

مصطفی پاشایی

مرتضي يادته ؟ پارسال ٤ آذر اومدي تولدم . چقدر خوش گذشت ... كاش سال ديگه هم بياي پيشم ... چرا رفتي چرا من بيقرارم ؟؟؟

 



تاريخ : جمعه 5 دی 1393برچسب:, | 4:7 بعد از ظهر | نویسنده : محمّدامین کیالها |

اینستاگرام مرتضی پاشایی:

از خانم ماهايا پتروسيان ، بازيگر توانمند عرصه سينما به خاطر اين متن بسيار زيبا ممنونم - الان دليل علاقه خودم و مرتضي رو به هنرنمايي ايشون در سينما ، تأتر و تلويزيون متوجه ميشم ، چون هنر ايشون از قلب بزرگشون سرچشمه گرفته و به معناي واقعي كلمه روشنفكر هستن

    اینستاگرام مرتضی پاشایی:

از سركار خانم مونا برزويي عزيز ترانه سراي توانمند كشورمون به خاطر لطف و محبتي كه به مرتضي داشتن و به خاطر متن هاي زيبايي كه نشأت گرفته از ذهن هنرمند و لطيف شونه ، بينهايت ممنونم . بايد بگم زماني كه مرتضي در كنار ما بود قرار بر اين بود كه همكاري اين دو هنرمند بزرگ ايران زمين شكل بگيره ولي متاسفانه تقدير بر اين منوال پيش نرفت . اميدرارم سركار خانم برزويي همانند هميشه موفق و سربلند باشن و در كنار همسر محترمشون عليرضاي عزيزم خوشبخت و سلامت ساليان سال زندگي كنند



تاريخ : جمعه 5 دی 1393برچسب:, | 4:6 بعد از ظهر | نویسنده : محمّدامین کیالها |

محمود گل محمدی

تو رف‍تےوشب ، تاریک و خاموش

تبِ بُغْضےمنوگرفت درآغوش

تورفتےوتمومِ لحظه هارو

به یادِ عشق تو،کردم فراموش

تونیستے،لحظه هاروغم گرفته

تنِ ثانیه رو،ماتم گرفته

تونیستےوتمومِ خنده هامو

شبِ گریونِ من، ازم گرفته خدا میبینه اشکِ آدمارو خودش داره حسابِ لحظه هارو خدا مےدونه بےتو چی کشیدم خدا میشنوه بُغْضِ بےصدارو

 http://photos-a.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/10843672_1568079863406384_2140621742_n.jpg

مهدی کـرد:

مثـل اینکه باید باورکنم

 

 

شاهین دلیوند:

دومین کنسرت مرتضی در برج میلاد بود
من و مهرزاد اینقدر کار سرمون ریخته بود که خیلی دیر رسیدیم
اون شب حال مرتضی هم یکم بد بود
معده درد داشت
هنوز نمیدونستیم قراره چه بلایی سرمون بیاد
کنسرت اجرا شد
وقتی همه رفتن
برقهای سالن هم خاموش بود
دیدم یه پیانو روی استیج داره بهم چشمک میزنه
رفتم دنبال مرتضی
آوردمش نشوندمش پشت پیانو
اونم یه ژست عالی گرفت و چندتا عکس گرفتیم
و این بود داستان این عکس
اطرافیان مرتضی میدونن چقدر مرتضی این عکسشو دوس داشت
همیشه میگفت این بهترین عکس زندگیمه
بهش گفتم اگه میخوای موندگار شه بزاریمش رو آهنگ عصر پاییزی.که شد کاور آهنگ عصر پاییزی
نمیدونستم یه عمر قرار شده رو سنگ قبرت واسم یادگاری بمونه این عکس
هیچوقت فکرشو نمیکردم

مونابرزویی:

به همين زودي دارد ميشود چهل روز... حدود شش يا هفت ماه بيشتر از آشنايي حضوري ما نميگذشت.. اما از همان برخوردهاي اول او را بي نهايت نجيب ، محترم و متواضع يافتم. براي سلامتي اش به نذرها اعتقادي پيدا كردم كه هرگز نداشته ام . حالش كه وخيم شد به خدا التماس كردم ! سر خدا فرياد كشيدم ! گفتم اين يك نفر نه ! مطمئن بودم معجزه ميشود ..
رفت .. و همانطور كه نوشتم آنقدر به مبارزه اش ايمان داشتم كه قدرت پذيرش مصيبت در من فلج شد.. رفتنش عزاي عمومي واقعي بود..همه شريك بودند.. خود مردم صاحب عزا بودند.. گريه هايم بند نمي آمد .. مثل اشباح ناباور دنبال بيداري از اين كابوس عمومي بودم.. تا اينكه مصاحبه اي از او ديدم به ياد روحيه ي بي نظيرش افتادم و با تمام وجود حس كردم داستان وارونه است ! داستان را از نقطه ي اشتباهي رصد كرده بودم ! همه چيز به كل وارونه است! او زنده ماند و ما مرديم .. چرا كه نه او به مرده ها مي ماند و نه بسياري از ما بويي از زيستن برده ايم.. تماشاي قصه از اين زاويه مرا آرام ميكند .. حالا ديگر ميتوانم بدون اينكه بهم بريزم باز هم آهنگهايش را در تمام مسير تا به خانه برسيم گوش كنم و آرام زمزمه كنم ! اگرچه گاهي بي اختيار اشكهايم سرازير ميشوند..و عليرضا غمزده براي تسلي دادنم مي پرسد "مونا گريه ميكني باز؟ اگر اشك بريزي يعني دلت ميخواهد ضبط را خاموش كنم! .. " اما نميداند اشكهاي من تنها براي مردن خودم و امثال خودم است ..او صدا بود .. او ماند

پ.ن: ممنونم از اقاي محمد جهرمي براي اين عكس ! مربوط ميشه به كنسرت آقاي مهدي يراحي ، بهار امسال يعني بيست و دوم ارديبهشت نود و سه.

 

خانم مونابرزويي ترانه سراهستند. 



تاريخ : جمعه 5 دی 1393برچسب:, | 4:5 بعد از ظهر | نویسنده : محمّدامین کیالها |

"ستایش" یعنی "جاده یک طرفه"
که در" دقیقه های اخر"ش "یکی هست" که "روزای سختی"رو با" بغض "سر میکرد که هر لحظه نگرانه تو بود
که "نفس" نفسش تو رو داد میزد
که تو یه صبح پاییزی دیگه طاقت دوری از" گل بیتا" رو نداشت
که دوست داشت تو دوباره "مهمون" خودش بشی
همونی که "قلبش رو تکراره"و همیشه بنده هاشو دوست داره
"عشق یعنی این"

 

 

واین هم یک عکس زیبا ازلباس های امپراطور

 



تاريخ : جمعه 5 دی 1393برچسب:, | 4:4 بعد از ظهر | نویسنده : محمّدامین کیالها |

مهرزاد امیرخانی

 

یه ترانه ای نوشته بودم مرتضی خیلی دوسش داشت .

همیشه ام می گفت این جواب من به عشقای زمینیه :

اینکه نمی گم عاشقت هستم
معمولیه ، چیز جدیدی نیست
احساس من ، هم قیمت عشقی
که از سر کوچه خریدی نیست
من فرق دارم با همه دنیا
قلبم به لبخندت نمی لرزه
وقتت رو پای من نذار اینقدر
دارم بهت میگم ، نمی ارزه

ببخشید اگه خسته می شید که همه چیزم به ترانه ربط داره
ترانه زبان رسمی سرزمین ویران قلب منه ...
یادتون نره خودم تنهایی عاشق همتونم

 

 

عاشق که بشی ، درد دلت درد کمی نیست

دردی مث این درد ، که تو عاشقمی نیست

 

 

محمود گل محمدی

رفيقم پاييزم داره تموم ميشه..باپاييزامسالت عشق بازی کردی يانه؟عکس دوتايی چی گرفتی يانه..؟روزهاش خوب گذشت يانه..؟عاشق شدی يانه..؟نترس...!عاشق شدن ک ترس نداره دوست خوبم..يک قلب صاف وساده ميخوادويک دنيااحساس...
پاييز..پاييزک بدنيست،پاييزبرای کسی بده که عشقش وازدست دادوخاطراتش پرپرشد..البته برای اونم بدنيست چون اونم باخاطراتش داره عشق بازی ميکنه..تواين سرمای آخرپاييزوجودت گرمابخش کی بود؟حضورت قلب يخ زده ی چه کسی روعاشق کرد..؟نترس...
پرنده ی دوست داشتنی نترس ازشب يلدابهارآمدنيست..گفتم ک بدونی دلت روقرص ومحکم پای عشق پاييزيت نگهداری...عاششششق باش عاشق رفيقم...
(اين پاييزم گذشت...ولی تانيايد فصل دلم فصل غم است..برای من بهارهم فصل غم است..امّا،قرص ومحکمم..می ايستام پای تمام خاطراتم...حتی تاآخرين نفسم..عاشقم عاشق....)رفيق چهارفصلم،يلدات مبارک

 


تاريخ : جمعه 5 دی 1393برچسب:, | 4:3 بعد از ظهر | نویسنده : محمّدامین کیالها |

مصطفی پاشایی

 

آهنگسازي بي نظيره امپراطور 

با شعر بسيار خوب دوست خوبم مهرزاد اميرخاني عزيز و با تنظيم دوست خوبم معين راهبر

.اين آهنگ زبان حال من و خانواده خاص يعني طرفداران واقعي مرتضي است

 

 

شاهین دلیوند

ابرای سیاهه توی آسمون

روزای سختی رو فریاد میزنن 

انگاری تموم آدمای شهر

رفتنت رو سر من داد میزنن

هر شب بدون تو واسم یلداس

هر شب تو این خونه زمستونه

 

یلداتون مبارک

 

مهدی کرد

شب یلدا بدون تو رو تجربه می کنم

یک تجربه تلخ دیگه تو این شب طولانی

فقط از یلدا یاد و خاطرات سالهایه قبل برام مونده

اون روزا ما هم شب یلدایی داشتیم دلگرمی داشتیم 

مرتضایی داشتیم... امیدوارم شب خوبی کنار عزیزانتون داشته باشید

 



تاريخ : جمعه 5 دی 1393برچسب:, | 4:3 بعد از ظهر | نویسنده : محمّدامین کیالها |



تاريخ : جمعه 5 دی 1393برچسب:, | 4:2 بعد از ظهر | نویسنده : محمّدامین کیالها |

مرتضی پاشایی

 

چقدر اين صحنه تاريك رفتن داره تو زندگيم تكرار ميشه - هميشه

آرزو داشتم عزيزانم بيشتر از من عمر كنن كه من رفتن هيچ كدومشون رو نبينم ولي آرزوم برآورده

نشد و داداش كوچولوم رو كه از ابتدا عاشقانه دوستش داشتم ، پرواز كرد و رفت

 

مهرزاد امیرخانی

 

صبر کردم دور همیای یلدا تموم شه بعد این خاطره رو بنویسم که

کامتون تلخ نشه .
پارسال شب یلدا خونه علی عبدالمالکی بودیم .
چند روزی از عمل جراحی مرتضی می گذشت . حالش خوب نبود . نه به خاطر اون سرطان لعنتی . به خاطر عوارض عمل و درد ناحیه بخیه شده که از معده تا ناف بود . تا نزدیکای آخر شب طول کشید تا همه دور هم جمع شیم . دقیق یادم نیست کیا بودن ولی مهدی کرد و علی و معین طیبی بودن . اگه اشتباه نکنم مهدی احمدوند و فرشید ادهمی هم بودن .
بگذریم ....
شروع کردیم به ساز زدن و خوندن آهنگای مختلف...
رسیدیم به جاده یک طرفه .
همه با هم آهنگای مرتصی رو می خوندیم که روحیش بهتر شه .
از وسطای آهنگ با دست اشاره کرد که می خوام خودم بخونم .
گفتم که به خاطر درد ، صداش جون نداشت . شروع کرد ....
بی هوا نوازشم کن ... اشک و غصه هامو کم کن .
صداشو به سختی می شد شنید .
قشنگ یادمه که با معین نشستیم پشت اپن آشپزخونه اینقدر بی صدا گریه کردیم که به حال مرگ افتادیم .
فکر می کردم اون بدترین یلدای عمرم باشه ولی امشب .... این شب لعنتی طولانی ... بااااشه این دنیا باید یه جا نشون بده دنیاست .



تاريخ : جمعه 5 دی 1393برچسب:, | 4:1 بعد از ظهر | نویسنده : محمّدامین کیالها |
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 9 صفحه بعد